Parkettgolv

De förstklassiga Timberwise-parketterna med enskilda plankor tillverkas i tre olika träslag: ek, ask och lärkträ. Ett stort produktsortiment säkerställs genom att på ett professionellt sätt kombinera olika typer av ytbehandlingar och ytmaterial.


Ekparkett

Ekparkett är ett utmärkt val oavsett typ av projekt. Genom åren har ek varit ett av det mest populära materialen för golv inomhus, eftersom det är ett klassiskt och säkert golvmaterial. Ekparkett passar utmärkt både i privata hem och i offentliga anläggningar. Timberwise använder alltid förstklassig PEFC-certifierad europeisk ek i sina ekparketter. Ekparketterna har det största utbudet av färger, så det går alltid att hitta ett passande alternativ som passar till inredningen.

Ekparketterna finns tillgängliga i följande parkettkollektioner:


Du kan prova våra ekparkettalternativ i vår PRODUKTSÖKNING.


Askparkett

Askparkett är ett tåligt, solitt och vackert val. Beroende på klass och ytbehandling är askgolv antingen harmoniskt vackert eller livligt och färgrikt. Askparkett passar utmärkt både i privata hem och i offentliga anläggningar. Timberwise använder alltid förstklassig PEFC-certifierad europeisk ask i sina askparketter.

Askparketterna finns tillgängliga i följande parkettkollektioner:


Du kan prova våra askparkettalternativ i vår PRODUKTSÖKNING.


Lärkträparkett

Lärkträparkett är ett distinkt och hållbart val. Lärkträ är ett uppskattat lövträslag. Lärkträ är mer slitstarkt än furu eftersom det är nästan lika hårt som ek. Kvistighet och färgvariationer är typiskt för lärkträgolv. Lärkträ finns också tillgängligt med olika färgbehandlingar. Lärkträparkett är lämpat för privata hem och anläggningar som vill framhäva de traditionella egenskaparna hos ett trägolv. Timberwise använder endast högkvalitativt PEFC-certifierat österrikiskt lärkträ i våra lärkparketter.

Lärkträparketterna finns tillgängliga i följande parkettkollektioner:


Du kan prova våra parkettalternativ i lärkträ i vår PRODUKTSÖKNING.