Askparkett

Askparketterna i Original Collection är behandlade med antingen klart oljevax eller mattlack, eller med ett vitt genomskinligt mattlack. Dessa behandlingstyper är väldigt traditionella sätt att behandla askparketter på, då de får fram den speciella nyansen och utseendet i träet. Klara och genomskinliga vita behandlingar framhäver träets naturliga färgvariationer mer än t.ex. färgbehandling, så de säkerställer att trägolvet har ett naturligt utseende.

Original Collection askparketter tillverkas för alla typer av ask: Select, Classic och Olive. Select och Classic har en jämn nyans och ett klassiskt utseende, medan produkterna i Olive är mer uttrycksfulla och distinkta. Askparketterna i Original Collection är säkra och traditionella val som passar för många olika typer av inredning.

Endast en liten del av golvet syns på bilderna. Observera att trä är ett levande material och att det alltid finns naturlig variation i nyanserna och ådrorna. Beroende på skärmens färginställningar motsvarar bilden inte alltid produktens verkliga färg.