Ekparkett

Ekparketterna i Original Collection är behandlade med antingen klart oljevax eller mattlack, eller med ett vitt genomskinligt mattlack. I årtionden har dessa behandlingstyper varit väldigt traditionella sätt att behandla ekparketter på, då de får fram den speciella nyansen och utseendet i träet. Vid behandling med klart och genomskinligt vitt framhävs träets naturliga färgvariation på ett annat sätt än med färgbehandling, till exempel. Det säkerställer ett naturligt utseende hos trägolvet.

Ekparketterna i Original Collection tillverkas i typerna Select, Classic och Rustic. Kvistigheten och den naturliga färgvariationen i dessa typer definierar också produktens generella utseende. Original Collections ekparketter är ett säkert val som håller länge och passar alla möjliga inredningar. Trender kommer och går men ett traditionellt ekgolv består!

Endast en liten del av golvet syns på bilderna. Observera att trä är ett levande material och att det alltid finns naturlig variation i nyanserna och ådrorna. Beroende på skärmens färginställningar motsvarar bilden inte alltid produktens verkliga färg.